tiistai 16. elokuuta 2011

piu

On viikko startannut oikein hyvin. Einon kummitäti Anu kävi tänään ja Eino on jäänyt hoitoon hyvillä mielin, tänään juoksi vastaan kun menin hakemaan häntä :) Noh, saatii sit oikeen vesisuihku niskaan kun haettiin samalla Siwasta paketti, joka saapui. 
Illemmalla oli pakko vielä kavuta alas ja Cittariin hakemaan maitoa ja paskapaperia (unohdin sitä ostaa ennen Anun saapumista, muistin vasta kun piti mennä vessaan), kiva kiva. Ja oli muuten viimeinen kerta kun kiipeän tämän hissirempan (26. pv on viiminen päivä kun hissi on pois käytöstä!) aikana ostosten ja Einon kanssa! :D Mutta selvittiin, välillä mä kannoin häntä ja välillä sai kavuta ite, jessus ku tuli hiki :D Jos paino ei lähe tippuu tän aikana ni ei sitte ikinä. Kaikki sanoo et oon laihtunut, mutta vaaka on päättänyt pysyä samoissa lukemissa (ei sentään lisäänny, thank god!). 
Huomenna saan tänne seuraa, Einon mentyä hoitoon. Topi tulee hoitoon, kun isänsä sai pientä duunia (hän on siis Topin kanssa kotona, kun Tiia on koulussa). Tosi kivaa, en oo nähny taas hetkeen häntä, enkä aiemmin ole ollut kaksin kanssaan. Eiköhän hyvin pärjätä kuitenki ja on mullaki jotain järkevää tekemistä täällä. Ja vissiin myös torstaina ja perjantaina sama juttu. 


miun takki ja Einon kengät löytyi paketista 

ilmeillä odottettii bussia ;D
***
sadetakki: rukka
pipo: kimperi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...