torstai 4. elokuuta 2011

Käsityöhaaste

Seuraan tiiviisti kanssasisaren Paska äidin blogia. Hän heitti ilmoille käsityöhaasteen. Ja Totta hemmetissä haluan Paskan äidin tehtaileman käsien tuotoksen sulostuttamaan arkea! 
Siinä piilee vielä juju. Nyt minunkin täytyy pistää aivoni raksuttamaan ja suunnitella jotakin näperrettävää niille, jotka kätteni töitä haluavat nurkkiansa koristamaan. MUTTA vain viisi ensimmäistä halukasta (ihan kuin teitä nyt tulvimalla tulisi!) pääsee mukaan ja näiden viiden mukaan pääsijöiden on sitten vastavuoroisesti jatkettava hommaa, eli näperrettävä omia kättentöitään taas viidelle seuraavalle. Mukavaa, eikös ;) Nämä viisi saavat esittää pieniä toiveita, mitä tekeleeni voisivat olla, esim. jotain mitä tarvitsee keittiöön tmv.. Toki voi heittää mulle haasteen ja ottaa vastaan aivojeni kätköistä kehkeytyviä ideointeja (omalla vastuulla, toim.huom.). (Ainakin aurinko tulee liittymään vahvasti tuleviin tuotoksiin, vähän niinkuin tavaramerkkinä, aurinkoisella puolella kun elellään ;D )
Nyt myönnän, etten mikään maan mahtavin käsityöläinen ole. Osaan virkata isoäidinneliöitä, sekä olen yhden kilppari-amigurumin tehnyt kummipojalleni. Mutta käsityöhän nyt voi olla mikä vain: virkkuutyö, taideteos, puutyö (en kyllä omista nikkarointi vehkeitä/tiloja), lähes mitä vain käsillä tehtyä.

Eli ei muuta kuin ilmoittautukaa kommentoimalla tämän postauksen alle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...