keskiviikko 3. elokuuta 2011

hätäpuhelu + muuta pientä kivaa

Tänään on ollut vauhdikas päivä. Ja siltä täällä olkkarin puolella näyttääkin ;D Jätkä vedellyt yöunia pitkälti yli kaksi tuntia, joten mitäpä tässä sitten muuta kun aikaa!

"mulla on nääääin kivaa!"
~~~
paita: pikkujekku
legginssit: maxomorra

Ensin tänään saapui posti (aivan liian myöhään!) ja talveksi saapui toppaa. Ih, se on näin livenä vieläkin kivampi kuin kuvassa. Elikäs aivan huikean mahtava huuto.net löytö! Juuri se mitä etsin, ja laput kiinni. Ja sopivasti olen tehnyt hienosti myyntiä Einon vaatteilla, joten osta heti-hintaan kotiutui. Molo Kids Pyxis turkoosi tähtihaalari. Tähdet olkapäissä ja lahkeissa takana alhaalla. Koko on 86cm ja reilu vielä Einolle eli varmaan menee koko talven.

oikea sävy
Lähdettiin sitte siinä iltapäivällä keskustaan yh-äiti-treffeille. Alkuperäisestä kokoonpanosta vain minä ja Outi lapsinemme treffattiin ja oli mukavaa. Käytiin välipalalla ja siitä sitten jatkettiin Aurajoen rantaan kävelemään, Einokin pääsi ekaa kertaa förin kyytiin! Saatoimme Outin ja Neenan rautatieasemalle ja jatkoimme kotiin. Varpaani (lähinnä oikean jalan pikkuvarvas) huutavat kuolemaa, mutta mitäpä noista, taidan myydä nuo kengät (rokahtavat valkoiset ballerinat<3) pois, ostosta kun jo aikaa ja aletuotteilla ei ole palautusoikeutta.

(c) Outi M.Täällä kotona meno jatkui vaan ja kun tulin laittamasta pyykkejä, Eino loikoili sängyllä puhelimen (*huom. kolmas kuva, MIKÄ SILLÄ ON KÄDESSÄ?*) kanssa ja juuri lopetti puhelun sekä ehdin katsoa soitetut. Ensimmäisenä komeili "hälytyskeskus". Sitte jo puhelin piippasi ja vilkutti "tuntematon numero" vastasin epävarmalla äänellä.  


nainen: "Hätäkeskuksesta, sun lapsi varmaa leikkii puhelimella ku tuli useampi puhelu tänne

minä: "joo, just sain puhelimen pois, ku olin pistääs pyykkejä kuivumaan"

en muista enää mitä muuta se sano, kun sillä oli varmaan kiire lopettaa, ettei estetä todellisia hätäpuheluita pääsemästä läpi, anteeksi kuitenkin pyytelin. Äänestäni varmaan kuulsi väkisinkin läpi pieni paniikki ja pahoillaan olo. Mutta eipä Eino ainut lapsi kun sinne soitellut. Pitää tosissaan keksiä joku ratkaisu tuolle, etten jätä sitä puhelinta ulottuville (hän kyllä ilmeisesti saa sen melkein mistä vaan!). Varmaan sellanen kaulahärpäke pitää hankkia tai joku vastaava, ehdotuksia otan enemmän kuin mielelläni vastaan! :D

Että näin meillä, mites teillä?

Niin ja tosiaan. Soitin aamupäivällä amk-hakutoimistoon. 
Olen noussut 18. sijalta 15. varasijalle. Jei! Mitään varmaa ei nainen voinut kuitenkaan sanoa, sillä siellä on kesken peruutuspaikkojen ja muiden ilmoitukset jne. "Voi hyvinki mennä kuun alkuun.." 
jes, lisää odottelua. Hyvää kannattaa odottaa. ja jos MINUT laitetaan odottamaan, niin sen on parempi olla sitte hyvää mitä odottaa, muuten en takaa seurauksista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...