sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Sadepäivät

Eilen lauantaina saimme heti aamupäivästä kaverin kylään. Jenna ja Eemi (täältä) tulivat hakemaan reunavuokia lainaan ja hetkeksi jäivät leikkimään. Tosi kiva oli katsoa, kun lähes samanikäiset pojat (1kk 3pv ikäeroa, Jenna korjaa jos laskin väärin ;) ovat kehityksessä suht samoissa. Ensimmäistä kertaa Einolla tuli lelujen omimista. Onneksi Eemi otti asian ihan lungisti, kuten Einokin, jos joku hänen kädestään jotain ottaa. Mitäpä sitä turhia stressaamaankaan, pitäisi ottaa mallia heistä. Iltapäivällä sitte muhun iski joku ahaa-elämys, otanpa 1v kuvat itse. Pojalle siistit vaatteet ja eikun räpsimään. Ei kai se niin tärkeää ole, että missä ne kuvat ottaa ja paljonko maksaa. Tuli tosi kivoja kuvia ja Eikka on omaitsensä. Olishan se ollu kiva johonkin studioon mennä, mutta nyt mennää näillä.

Uusimpana taitona mainittakoon, että Eino kun muutenkin kiipeilee, niin hän on nyt hoksannut miten kiva onkaan kiivetä olkkarin pöydälle. Hän osaa myös ottaa itse vauhtia keinuhevosellaan, näyttää mm. pään, nenän ja suu sekä masun ja navan. Kovasti on äiti-halikausi meneillään. Osoittelun perässä ei meinaa millään pysyä!

Sadepäivän kunniaksi sateenkaaren värit.
***
body: Napero

 (c) Studio Aurinkoisella puolella
Näistä sitte tilasin kuvia, sellaisia isompia. 
Tästä serkkuni ottamasta ja muokkaamasta tilasin ison kuvan jokaiselle.
 ***
kauluspaita: h&m LOGG
villatakki: Ciraf - lahja
farkut: Fixoni -lahja

Tänään olenkin jo ehtinyt pistää paikkoja taas ruotuun, eilen kun pääsi mun pyykit ja muut levahtamaan, Eino kun tykkää niin organiseerata. ;) Muuten ollaan vaan chillailtu Pikkukakkosen ja Galaxin ohjelmien parissa. Ja nyt olen ikionnellinen, Muumit alkoivat taas, parasta! 
Sadepäivän kunniaksi taas vähän värikästä päälle.

 äidin kahvi <3

sohvalla lekottelua ja sitte käytiin läpi ruumiinosat, vuorossa pää


 auto putos kesken leikkien...
***
paita: Metsola On the road -itsetehty
housut: Lindex tähtivelour

Iltapäivällä sitten mummolaan <3

3 kommenttia:

  1. eino on kyllä ihan varmasti yks sulosimmista veitikoista mitä itse tiedän. Hymyilyttää jo valmiiks ihan liikaa mut tän jälkeen vielä enemmän. Komia poika siitä tulee! <3 t. Kata

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...