perjantai 15. heinäkuuta 2011

 Eilen oli kiva päivä. Käytiin Tiian ja poikien kanssa kirppiksellä, tottakai jätin kukkaron kotiin ja tein vaikka mitä löytöjä. Onneksi sain varata ne ja hain ne myöhemmin mukaani. Sitten suunnistettiin Mamman kanssa Ikeaan. Eikka sai huoneeseensa kalustetta sekä verhokankaan ja pussilakanasetin. Sain minäkin uuden tyynyn.


Ovat vähän reilumpia kokoja, ajatellen syksyä ja alkavaa perhepäivähoitoa. 

Jäppinen veteli äsken semmoset 3h päiväunet. Aika luksusta sanoisinko <3 Sain tehtyä bodypaketti-kaupat, syötyä rauhassa, nautittua kahvia ja facetettua ;) Toki sitte herättiin kun mä tän bloggerin sain auki. Onneks sen verran hyvin nukutti, että poika heräs ilosena ja viihtyy tossa leikissään. Seuraavaksi liikehdimme siis ulos ja postiin. Tosin, emme tuonne märkään jää leikkimään, sillä Eikalta puuttuu kunnon kurahousut. Tästä saankin oivan aasinsillan, nimittäin haluaisin teiltäkin, arvon lukijat ja vierailijat, kysyä olisiko teillä ylimääräisenä tarjota minulle:


Moonkids froteehousut koossa 92cm (tämän mallisetkin käy, ei tarvi olla tota moonkidsia vältsysti!) ja keltaiset henkselikurahousut koossa 86/92cm? Edullisesti tottakai ;)
Voitte tarjota kommenttina tai suoraan sähköpostiin ulmai.ta@gmail.com.

Lopuksi päivänkuva:

Juuriherännyt poika ja väsyneen näköinen äiti! :D <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...