maanantai 18. heinäkuuta 2011

Asiaa tuutin täydeltä!

Juttuja

Tänään oli hyvä päivä. Eilen illalla 21-22 välissä kiukkuili. Herättiin varttia vaille yhdeksän. Jossain vaiheessa aamuyöllä havahduin kun Eikka huuteli, mutta mä päätin kääntää kylkeä ja ajattelin että "koitan saada unta". Se toimi. :) Eikka heräsi hyväntuulisena, kuin myös päiväunienkin jälkeen. Käytiin kaupungilla Miian ja Akun kanssa. Miia kävi hakemassa kouluaan varten tarviketta ja sitte käveltiin ja vaihdeltiin kuulumiset, oli tosi mukavaa! Pitääkin taas mennä käymään Ensikodissa, moikkaamassa tätskyjä.
Eilisessä postauksessa jo jotain Eikan taidoista kerroin, niin listalta unohtui se leikkiloru "Harakka huttua keittää". Meidän mummo tekee sen hänelle joka kerta kun nähdään ja viime aikoina Eikka on alkanut "toivoa" sitä eli tökkii sormella kämmentä ja hokee "Ka ka ka", voi sitä kikatusta kun tulee loppuun se kutitus :D <3 Tänään ei kyllä kolhuilta vältytty. Eikalle iski iltahepuli ja juoksi mun luota sängylle ja takasin. Otin vielä videokuvaa, hän lähti konttaaman ja jotenki lipes, niin eikö menny nenilleen. Hammas osui huuleen, ei mitään vakavaa kuitenkaan. Pikkuitku pääsi ja sitte taas jatkettiin.. kunnes horjahti ja löi SAMAN huulen senkin alareunaan. Voi sitä huutoa, koitin kylmääkin siihen laittaa, muttei auttanut. Verta ei tullut mutta varmasti teki kipeää. :/ Mutta kolhuja tulee tässä elämässä, sellasta se on, meinaan elämä!

Näin suoritat iltahepulin:

ensin juostaan äidin luokse ja seotaan....

 ..sitte kukkuillaan..
(tässä välissä konttaat äiti luota pois ja loukkaat huulesi)

 ...kiivetään sänkyyn, köllitään hetkinen vain...

... ja toiselle puolen huonetta.. BUSTED! :D
***
body: h&m
legginssit: duns sweden


Kertis vs. kestoilu

Kestovaippailua en ole ikinä oikein ymmärtänyt. En ennen kuin sain lapsen enkä ainakaan sen jälkeen. Myin äitiyspakkauksessa tulleet kestovaipat, "minähän en siihen pyykkirumbaan ala". Ällötti ajatuskin. Meillä kävi vauvaryhmässäkin esittelijä, eipä saanut mua ympäri puhuttua. Asia jäi unoholaan. Kuitenkin nyt jostain kummasta mua on alkanut kummitella ajatus kestoilusta. Nythän vaihtovälit on pidempiä ja pottaillaan enemmän tai vähemmän, mikä tarkoittaa vaippajätteen vähenemistä. Vielä on pitkämatka harjoitushousuihin, niin jotenkin miellän kestovaipat "seuraavaksi askeleeksi" kohti kuivuutta. Edelleenkään en kiirehdi asiaa, mutta ajatus silti kiehtoo. Varsinkin kun öisin tuppaa edelleen vaipat falskata. Punnitsen pesisinkö mielummin joka- jokatoinen päivä vaippapyykkiä, vai vuorotellen pojan peittoja ja vuodevaatteita.. hmmhmm. Kuitenkaan en niin radikaalille tielle lähde, että noin vaan kotona oltaisiin täysin ilman vaippaa, toki joka päivä ilmakylpyillään, mutta kun ei ilmaise hätäänsä vaa lorottaa siihen paikkaansa missä on kuin hevonen, ei kiitos. Ajatus on tosiaan itämisasteella ja mitä olen kysellyt ja lukenut, ehkä osakestoilu olisi helpointa. Eli kotona kestoillaan, kylässä ja liikenteessä kertakäyttöset. Onhan meillä noita kertakäyttövaippoja ihan seitsemän pakettia, kun voitin ne vaipat. :D Plussaa olis myös se, että roskapussien kulutus vähenisi. Jätän siis mietintämyssyn  päähäni tämän aiheen saralta ja palaan tämän astian äärelle, kun olen päätökseni tehnyt. 
Sillä välin te, rakkaat lukijat, voitte kertoa kestoillaanko teillä, miten on sujunut ja aloititteko heti syntymän jälkeen vai vasta kun lapsi oli yli vuoden ikäinen?
Vaateihanuuksia

Loppuun vielä Lindexin uudesta mallistosta ihanuuksia (myös vinkiksi tutuille, jotka haluaa meitä ilahduttaa ;). Heiltä saa myös tilattua suoraan lähimpään myymälään, näin välttyy postikuluilta, ainoastaan 2euron käsittelykulut tulee maksettavaksi. Plussana vielä mainittakoon, että kokoja on yleensä varmasti ja netissä on myös tuotteita, joita ei saa mistään myymälöistä.

Nämä miellyttää mua eniten:

Baby 56-86cm:


 pöllöt on in aina <3

örkkejä

 legginssejä

tähticollarit


Pojat 86-122cm:

 junia
 Mikki t-paita

örkkejä

 turkoosit - sekä tähticollarit

 pääkallohousut

3 kommenttia:

 1. Meille päätyi noista vaatteista muutama... Pieni lastenvaateaddiktio päällä :D

  Me ollaan oltu myös surkeita kestoilijoita, pari parempaa kestovaippaa hankin mutta ne kaikki falskasi, ja etenkin yöllä en uskaltanut käyttää enkä uskaltaisi vieläkään. Mutta voisin kuvitella että päivisin toimii todella hyvin, jos Eikalla on pottailu noin pitkällä (oispa meilläkin...).

  On muuten supersöpö pikkumies!

  VastaaPoista
 2. Ai niin, noista ota 3, maksa 2-bodyista suurin osa löytyy myös kokoa 92!

  VastaaPoista
 3. Oih, kiva tietää! Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...