keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Everything's just wonderful !

Noniin, taas monta päivää kulunut viime postauksesta.
Eli perjantaina aamulla chillattiin. Eikka otti oikein sohvatyynyn taakseen ja katseli aamun lastenohjelmia siihen nojaillen :D. Siitä sitten siirryttiin kadun toiselle puolelle Eemin ja Jooan luokse. Lounaan jälkeen pojat (ainakin kaksi nuorinta) nukahtivat päiväunille ja me äipät alettiin katsella elokuvaa. Tähtenä tietysti Johnny Depp, kukas muukaan! ♥ ihanin. Kun pääsimme kotiin, posti oli tullut. Lattialla makasi kirje Turun AMK:sta. Jännityksellä avasin sen ja kas, KOLME (3) pistettä vajaa sisäänpääsystä, varasijalla numero 18. Eli edelleen odotellaan ja jännitetään pääsenkö. huoh.
Lauantaina suunnattiin sitte mummolaan. Sinne tuli myös mun eno ja serkkutyttö. Oli tosi mukavaa, Eikalla virtaa ja ulkona ukkosti sekä oli viileää, vaikka sisällä hiosti. Pääsin myös vihtasaunaan. Teki kyllä niin hyvää, ettei mikään! Ihan parasta, puusauna ja vihta.

Sunnuntaina veli tuli meille ja lähdettiin Ikea reissulle Raisioon. Haettiin mulle työpöytä, jotta sain tietokoneen pois olkkarinpöydältä. Työpöytä on LAIVA -merkkiä ja maksoi 14,95e.
Keittiöön on ollut hakusessa kello, eno iski taulukoukun jo ajat sitten paikalle. Sekin löytyi alta 2e.
Veljelle ostin kylppärin maton.
Kotiin päästessä taivas repesi ja ukkonen jytisi. Sitä kyllä oltiin jo kaivattukin! Ja Kiitos veljelle pöydän kokoamisesta. :) <3

Äipän datisnurkka ;)
Kello paikallaan.
Eilen ei mitään erikoista tehty.

Perustettiin Tiian ja Iidan kanssa Facebookiin poikien kirppis. Aina hirveästi löytyy kaikkea tytöille, niin ajateltiin, että keskitetysti vain poikien vaatteisiin / tavaroihin rajattu kirppis, auttaisi tekemään löytöjä. Pääset tutustumaan (ja tykkäämään) kirppikseen tästä: http://www.facebook.com/LastenkirppisVesseli ;)

Eikan myytäviin pääset tästä: https://picasaweb.google.com/ulmaiT/MyytavatLastenvaatteet

Tänään onkin ollut hurja päivä! Aamu meni siivotessa keittiö, moppasin ja kuurasin lattian ja pinnat. Iida ja Veeti-vauva tulivat kylään, käytiin kärryttelemässä ja juotiin kahvia, tottakai. Sitte tuli Tiia, Eemi ja Jooa-vauva visiitille. Mukavaa oli <3 Kiitos vaan naisille!!

Vierailun jälkeen iski tarmon puuska ja päätin tarttua makkaria sarvista. Likapyykit kylppäriin ja kone pyörimään, pinnasänky eteiseen, matto rullalle, Eikka syöttikseen lelujen kanssa ja moppi viuhumaan! Joka nurkan puunasin ja kuurasin. Sitte äiti tuli kylään, mä jatkoin ja viikkasin puhtaat vaatteet kaappeihin mun sängyltä ja vaihdoin lakanat. Ihana tunne, kun koti on puhdas. Kyllä huomaa, miten uni on tärkeää ihmiselle. Jaksaa panostaa kotiin ja ympäristöön ja on hyvän tuulinen, oma itsensä!
Nyt illalla Hanne kävi tuomassa mattoja. Yksi iso suorakaiteen muotoinen ja kolme pyöreää: kaksi valkoista ja yksi vihreä. Aivan ihanat ja just eikä melkee Eikan huoneeseen. Niin, tosiaan. Minä muutan olohuoneeseen ja Eikka valloittaa makkarin. :)

Eikan leikkinurkka olohuoneessa
Makkari tällähetkellä + Hannen tuoma matto
Hannen tuomat kolme pyöreää


Piakkoin siis luvassa postausta uusista järjestyksistä... Pillimehu maistuu ja Eikkaa alkoi vieraitten lähdettyä vauvattaa :D <3
Leikkimaton kaivoin vaatehuoneen uumenista Veeti-vauvalle :)

vaatteet: 
body - H&M, legginsit - Zarababy, huppariliivi - Puma


Pari kuvaa eiliseltä:


Ensin tutkittiin varpaita, sitten ilmeiltiin kameralle ;D <3

vaatteet: 
t-paita - lahja, housut - Lindex tähti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...