tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kesäpäivänseisaus

 Eilen maanantaina oltiin Perhetuvan kanssa Seikkiksessä retkellä. Oli oikein kivaa, katseltiin lintuaitauksen lintuja ja käveltiin puistossa. Grillattiin ja syötiin. Mukava päivä.
Eikan kummitätikin kävi kylässä, saatiin hänen siskonpojan pieneksi käyneitä vaatteita ja höpöteltiin.

Joutsenia

Iloinen retkeilijä ilmeilee :D
hattu: Lenne - takki: e way
 
Tänään oli Perhetuvan avoimen ryhmän Kesäjuhlat. Oli mukava aamupäivä, mitä nyt ruoan jälkeen me lähdimme kotiin, kun Eikka sai ensimmäisen julkisen raivokohtauksensa. Toinen työntekijöistäkin sanoi nyt ymmärtävänsä, mitä tarkoitin eilen sanoessani, että osaa Eikkakin raivota. Tultiin kotiin, hän rauhoittui ja matkalla hakemaan Meandi -paketti hän vihdoin nukahti ja nukkui 2h päiväunet. Loppupäivä sujunut oikein hyvin. Yöunille nukahti vähän ennen kahdeksaa.
Tänään edistyttiin pottailussakin. Aamulla, riisuttuani Eikalta vaipan, hän osoitti eteisessä olevaa pottaa. Testiksi istutin hänet siihen ja kas, pian olikin pissa ja kakka tullut! Päivällisen jälkeen, vaihtaessamme vaippaa, hän otti potan ja laittoi sen mun eteen lattialle, autoin hänet siihen istumaan ja kas, taas tuli pissa! Voiko tää olla tottakaan. Samalla tavalla ilman paineita aion jatkaa, koska varmasti tulee takapakkeja. Kiire ei ole, mutta mikäs siinä jos hän itse on valmis (ei varmaan kyllä ole vielä, en usko!).

Huomenna tiedossa jännä aamu: mennään tutustumaan tulevaan hoitopaikkaan, sitten onkin Perhetuvan meidän kiinteän ryhmän oma kesäjuhla. :) 
Toivottavasti huomennakin paistaa aurinko, niinkuin eilen ja tänäänkin.

Juhannukseksikin alustavat suunnitelmat jo! Eikka menee hoitoon ja sitte kehitellään jotakin Eikan kummitädin kanssa, saa nyt nähdä mitä tapahtuu ja missä, jotakin jossain kuitenkin ja minä olen siellä! :D 
En ees muista koska Eikka on ollut hoidossa viimeks (varmaan vappuna?). Ikuisuudelta tuntuu ainakin. 
Nice <3

ps. Aivan ihanat ne paidat mitä mulle ja Eikalle tilasin (kurkkaa täältä) sekä ylläripaitana syksyn malliston musta Stars & space -paita. I love it :) <3 

kuva: google kuvahaku 
(oma kamera on Lontoon matkalla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...