sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Eilen olin töissä pitkästä aikaa. Tällä kertaa asiakkaana Leaf ja paikkana Kupittaan Citymarket ja Karkkikadusta huolehtiminen; hyllytin irtokarkkeja ja siivoilin aluetta. Yhtäkään karkkia en laittanut suuhuni ja parin tunnin työskentelyn jälkeen etoi jo tosi pahasti se lisäainepommien haju. Miten niitä olen voinut syödä? YÖK. Tästä tais alkaa aika pitkä karkkilakko, kun pelkkä ajatuskin karkeista aiheuttaa pahan olon! :D Huippua, vaikka en ookaan mikään karkkihirmu ollut, lähinnä suklaa ja sipsit pahin paheeni... Niitäkään ei tällä helteellä onneks tee mieli.
Eikka oli sitten mamman ja pappan kanssa päivän. Kävivät isovanhempien luona ja Eikka sai lutrata pikkualtaassaan. Reipas poika tuli kotiin <3

Tänään pidin Me&I -lastenvaatekutsut kotonani. Vieraita tuli ihan kivasti (verrattuna viimekertaiseen ;D ) ja oli tosi mukavaa! Eikalla kyllä oli joku ihme älli päällä ja komensi toisia. :o Lopuksi sitte vaivasi nälkä, jano ja väsy. Nyt, kellon ollessa puoli kahdeksan hän on nukkunut puolitoista tuntia. Voi toista <3 Koska vieraita oli seitsemän, sain alennuksen ja sitte kampanjassa oli, että emännät saa jokaista tilauslappua vastaan 2e alennuksen, siitä siis lisäale. Lisäksi kaikki vaatteet olivat alennuksessa. Eli itselle ei jäänyt kovinkaan suurta summaa maksettavaksi! :)

Nämä tilasin:

 Pojalle kupla ja itselle riikinkukko :)
kuvat: www.meandi.se/fi

Ihania helteitä ollut, mutta kyllä se sadekin passaa tähän väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...