torstai 19. toukokuuta 2011

Water for elephants ja muuta ihanaa!

Synttäreiden humusta sekä Suomen Leijonapoikien MM-kulta voitosta on selviydytty ja arki on taas makoisaakin makoisampaa. 
Tiistaina kävi yksi Eikan kummitädeistä poikaystävänsä ja Kaapo-koiransa kanssa. Heiltä Eino sai kävelykärryn, se onkin ollut mieluisa <3 Sen kanssa vedetään pitkin olkkaria ja törmäillään seiniin :D <3 Autotkin ovat kovassa suosiossa niillä ajetaan ja samalla päristään Brrrrrrrr brrrr.. Kovasti Eikka myös moikkaa.. käsi pystyssä "mmmm mo" :D Bussissa sekä ohikulkijoille tai kenelle vaan!

Tänään on jatkettu kävelyharjoituksia. Käveli pitkän matkaa olkkarinpöydältä leluarkulle, välissä pysähtyi, nosti lelun ja jatkoi matkaa <3 Niin hän vaan kehittyy ja kohta saan juosta perässä!
Hän on myös oppinut kiipeämään sohvalle. Ei ihan ekalla vielä onnistu, mutta yritys on nyt monesti palkittu :)
Pottailua on myös koitettu, ollaan pari kertaa nyt myöhästytty ja päätin, että vaihdetaan taktiikkaa. Istutan hänet siihen tiettyyn aikaan päivästä eikä haittaa vaikkei heti tuukaan mitään, mut kun tulee niin suuuret kehut!

Kuitenkin parasta huvia on tyhjentää äidin vaatekappia tai omasta kaapista heitellä paidat ja muut miten sattuu! Oikein kivaa. <3

Jäi kiinni itseteosta! :D

Tänään oltiin vauvakinossa Tiian ja Jooan kanssa. Leffana Water for elephants. Aivan ihana elokuva. Näyttelijät mitä parhaimmat. Eikkakin syötyään lounaan ja huudettuaan, nukahti ja sain katsoa yli puolet elokuvasta häiriöittä! :)


Suosittelen lämpimästi!

Elokuvan jälkeen menttiin käymään lastentarviketori Molla-maijassa. En varsinaisesti etsinyt mitäöän, mutta kun Jonathanin 92cm (Eikan mitat tällä hetkellä kotimittauksella: n. 80cm ja 12kg) toppahaalari tuli vastaan, niin totta kai se piti kotiuttaa kun halvalla sai. Hinnaksi siis jäi 15euroa, kun myyjä oli paikalla piästämässä tavaroita loosiin :) Kahden lapsen käyttämäksi puku on erinoimaisessa kunnossa! 


Loppuun pakko laittaa vielä biisi, joka ei jätä mua rauhaan.. Ei millään. Ihan huippuhyvä, tykkään. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...