keskiviikko 25. toukokuuta 2011

paljon asiaa!

Hammaslääkärissä käyty. Oli semmone kevyt 15min keikaus. Täti kyseli syömisistä, juomisista ja muusta, antoi hammasharjan sekä sormella kokeili ikeniä. Tiedossa poskihampaita lisää ja seuraavana jonossa kulmahampaat. Voi että! :D *valmistautuu henkisesti unettomiin tai vähintäänkin levottomiin öihin* 
Hammaslääkäristä suunnattiin mamman luokse. Hän on ollut kipeänä eikä olla nähty synttäreiden jälkeen, joten ikäväkin vähän vaivannut. Eikka nautti silminnähden. Veljenikin tuli paikalle, kun teimme pitsaa. Hän kuskasi meitä ja pääsimme testaamaan istuinta käytössä hetimiten. Saksasta tilaamani istuin nimittäin saapui juuri kun olimme tekemässä lähtöä hammaslääkäriin. Neljässä arkipäivässä perillä. Tulen käyttämään heidän palveluitaan myöhemminkin. Ajeltiin Lietoon mummolaan ja sattumalta serkkutyttöni olivat myös paikalla! Oli mukava ilta :)
Onnellinen matkustaja uudessa istuimessaan <3  

istuin: Cybex isis sportoptik 2011- pipo: tigen tekemä - takki: name it - farkut: h&m
Aiheeseen liittyen, vuoden 2011 Autoliiton testit ovat valmistuneet, voi katso tulokset täältä. Melko moni istuin sai huonoimmat arvostelut, mutta ainakin Cybexin ja Kiddyn turvaistuimet saivat hyvät arvosanat. Monet ovat edelleen jyrkästi kasvot menosuuntaan - palkki-istuimia vastaan, vaikka näitä ei voi verrata kolmi- tai viispistevyöllisiin kasvotmenosuuntaan -istuimiin. Jos en olisi palkki-istuinta keksinyt, olisi poika matkannut selkä menosuuntaan kolmi- tai viispistevyö-istuimissa niin kauan kuin tarve.

Tässä olen haaveillut pojan leikkinurkan sisustuksesta. Tulee siis olohuoneeseen. Kalusteet siis mietin myös ajatellen Eikan huonetta tulevaisuudessa, jotta on helposti yhdisteltävissä muihin kalusteisiin.

Nämä ainakin tulen vielä jossain vaiheessa hommaamaan:

Expedit nelilokeroinen hylly, kirjoille ja leluille


Jabadabado, nojatuoli
(varmaankin hänen huoneeseensa vasta)
♥ Tää on niin ihana ♥

Matto / matot

 Aivan ihanan väriset ♥
Näihin väreihin olen ihan rakastunut. Voisin käyttää näitä, muuallakin kuin pojan jutuissa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...