torstai 26. toukokuuta 2011

Olipas kiva päivä. (tosin liian myöhään juotu kahvi taitaa valvottaa) Aamulla suunnisteltiin Tuvalle. Tehtiin ikkunaan perhosia ja leikittiin. Huomasin, miten Eikka alkuun ei oikein uskaltanut kävellä, mutta tarkkailtuaan isompia, hänkin välillä uskaltautui askeltamaan. Dublotkin hienosti siivosi, kun äiti vähän näytti mallia ;D Ruoka maistui ja uni myös. Äitienkin kanssa oikeen mukavat keskustelut kehittyi. Kotiin suunnisteltiin ja piti alkaa ruotia keittiötä ojennukseen sekä imuroida. Sain melkein sydärin, kun keskittyneesti imuroin olkkarin mattoa ja jätkä päätti kiekasta sitte kovaa ja korkeelta. Jätkä rakastaa meidän imuria <3 Odottamamme vieraatkin saapuivat, Noora ja hänen lapset Eemeli, 3v sekä Penni, 2v. Tehtiin ruokaa ja syötiin, käytiin meidän pihan puistossa ja sitte iltapuuroa. Meni ilta kivasti! :) Eikkakin nukahti jo puol yhdeksän aikoihin!

Joka päivä oon hypistellyt noita kankaita, joista sen yhen paidan tein (kuva täällä) maaliskuussa. On tota kangasta, lime interlock, vihreä pilvivelour sekä turkoosi pilvi-interlock. Lisäksi tietysti resoria, väreistä löytyy valkoinen, musta sekä ruskea. Tarkoitus ois tehä t-paitoja ja sortseja, jos riittää, niin myös pitkillä hihoilla ja pitkiä housuja. Ainut ongelma tässä on ollut saumurin puutos. Tuon paidan kävin ompelemassa Enskassa. Tigen luona myös pystyis, mut jotenkin tekis mielellään omassa rauhassa, kun poika jo nukkuu. Tänään sitte päätin facessa huudella tilapäivityksessä, että otetaan lainaksi 1-2kk ajaksi saumuri. Ajattelin, ettei kukaa varmaa vastaa, mut kas vain, eräs ystäväni omistaa kyseisen kapistuksen, itsellä ei käytössä ja lupasi katsella kuntoa varastoinnin jäljiltä ja ilmeisesti saan lainaksi. Voi onnea! <3 Eli huomisen päivän kulutan tekemällä kaavoja ja leikkaamalla paloja. Aivan mahtavaa. Joku päivä mä vielä ostan itelleni saumurin. Mut tää kelpaa mainiosti. :) JES!

Illat pojan nukkumisen jälkeen kuluvat pitkälti dataillen. Lähinnä mesettelen parin ystävän kanssa ja nyt lähipäivinä oon tätä blogiakin ahkeraan päivittänyt. Tätä kirjottaessa hajosin totaalisesti tähän:

 Iida sanoo:
  •  voi *rumasana*n koira
  •  tuli tähä viereen, pieraisi ja häipy paikalta
  •  karsee lemu
  
Kiitos nauruista :D <3

Päivän uutinen kuitenkin oli, että Einolla on päivähoitopaikka kunnallisessa perhepäivähoidossa! Ja sattumalta pääsee samaan paikkaan ystäväni pojan kanssa. Ihan huippu juttu <3 Oon niin onnellinen. Vielä kun pääsisin kouluun, niin en mä sit enää (paljoa) muuta pyydä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...