keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kesä!

Äitienpäivä oli ihana :) 
Aivan sairaan hyvää ruokaa sai ravintola Athenesta, kiitos isälle! <3 
Eikka käyttäytyi tosi hienosti, kehtaa siis toistekin lähteä hänen kanssaan ravintolaan syömään. :) 

 Enolle piti näyttää leivänmurusta :D <3

 Ankanrintaa timjami-punaviinikastikkeella
rosmariiniperunoiden kera

Sain kukkiakin. Mummolassa tavattiin myös iso-eno. Oli ihana kesäpäivä! Ja senkun on vaan lämmennyt pitkin viikkoa! Ihanaa!

Maanantaina oltiin tuvalla. Sieltä sitte jälleen suunnistettiin Jyrkkälään ja käveltiin lastenkirppis Pikku-Siiliin katsomaan valikoimia. Eikalle löyty kaks t-paitaa ja maksovat yhteensä 0,90e :)

Tiistaina oli kans kiva päivä. Mitä nyt alko heikottaa, kun olin jonkun aikaa zumbannut ja joogannut. Eikka oli nukkunut siihen mennessä tunnin ja mäkin sain tunnin nukuttua, ennen ku poika heräs :) Iltapäivästä suunnistettiin Aleksin ja Annikan luo leikkimään. 
Kotiin tullessa Eikka söi ja nukahti, nukku 2h ja mä sain vaihdettua keittiön verhot ja laitettua muutenkin paikkoja kuntoon pikkuhiljaa, tänään käsittelyssä oli olkkari, huomenna makkari. Illalla sitte 22 vein sänkyyn ja sinne jäi kyljelleen, silmät kiinni. 

 Keittiön uusi ilme :)

Virne <3

 Nuo silmät <3

Maailman ihanin ja söpöin poikalapsi <3

Tänään taas tupailtiin ja lähdettiin viimeisinä, kun Eikka nukku 1,5h. Heräsi kahdelta. Käveltiin sitte 45min lenkki siihen päälle ja sitte kotona siivottiin tosiaan olohuone. Yksillä päiväunilla pärjättiin tosi hienosti. Puol seittemän vein puuron jälkeen sänkyyn ja simahti heti :)
Tuvalla vietettiin Eikan 1v synttäreitä. Muovikakkuun sytytettiin yksi kynttilä ja onneksi ehdin puhaltaa sen sammuksiin, ennen kuin pieni sormi ehti sattua. :) Saatiin hieno korttikin tupalaisilta.

Kauppaan menossa, odotellaan bussia. :)

Muutoin tämä viikko on kulunut ja tulee kulumaan Eikan 1-vuotissyntymäpäivien järjestelyyn ja viikonloppuna niiden viettoon. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...