perjantai 15. huhtikuuta 2011

Pilviä päin, keinumme näin, keinumme korkeuksiin!

Ihana ihana aurinko! 


Käytiin vaunuttelemassa ystäväni Tiian ja heidän pikkukakkosen "Möykyn" kanssa. Oli ihanaa ja tunti siihen lenkkiin meni. Tuli tosi kuuma, ihan hiki, osaksi auringosta ja osaksi liikuntasuorituksesta. Kovasti tuo keltainen möllyskä jo lämmittää
Lenkin päätteeksi jäimme hetkeksi heidän pihaansa ja Eikka pääsi keinumaan. 
 Voi mikä riemu! Liukumäki jäi auttamatta kakkoseksi.  

 Iso poika

Tiistaista asti ollaan totuteltu lehmänmaitoon. Montaa päivää ei tarvinnut sekoitella 50/50, kun jo lisäsin määrää. Kun ei tullut mahaoireita eikä muita niin, nyt jo juo pelkkää tavallista maitoa. Mikä helpotus! Ei tarvitse enää roudata vastiketta kotiin. Tulee näkymään ruokalaskussa positiivisesti!  

Eikka käyttää syöttötuoliaan taaperokärrynä. Meillä kun on sellainen taitettava. Seinä vaan tulee kovin äkkiä vastaan. :)  Ja voi sitä hymyä pojan kasvoilla, kun on niin ylpee itekin taidostaan! Ihan sydän pakahtuu ylpeydestä! :)  
Eilen mamma tuli kylään. Ehdin jo purnata, että "Tiedät etten tykkää yllätysvierailijoista" Mamma siihen, että "Noku mulla jäi avaimet sisälle", ei puhelinta mukana. Nauroin, hyvä äiti!
Siinä sitten pöydän vierestä mamman luokse kädet ojossa poika otti muutaman askeleen ilman tukea! Ja tänään uudelleen.

* * *
Tänä keväänä on vauvoja tullut lähipiiriin. 
Yksi yllätysvauva mahtuu joukkoon!
Nyt tiedän miltä ihmisistä tuntui vuosi sitten. 
Sunnuntaina MLL-kirppiksellä treffaamme heidän kanssaan. :)
 
* * *
Vuoden 2011 äitiyspakkaus on julkistettu. 

  
Aivan ihana!
 Onneksi ohjevihkoset on poistettu. Itseä ketutti, kun kaikki ne vihkoset hehkutti parisuhdetta jne. ja isille löytyi oma opas, mutta ei yksinhuoltajalle MITÄÄN. Ja onhan se ekologisempaa, kun tiedot saa neuvolasta, netistä jne, ei tuhlata paperia ja puita! :)
 lisää infoa kela.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...