tiistai 5. huhtikuuta 2011

-

Meillä on sairastettu 1vko ja 4pv. Kuten aiemmin jo kerroin korvatulehduksesta ja antibioottikuurista. Kaikki näytti menevän hyvin, kunnes lauantaina nousi kuume 39 ja sunnuntaina jatku, eilen oli vielä lämpöä. Käytiin sunnuntaina lääkärissä ja siellä sanoi että kurkku punoittaa, mutta muuten ei ollut suurempia oireita. Halusi kuitenkin tarkistaa CRP:n ja se oli normaali. Onneksi! 
Noh, tänään aamupalalla katsoin, että Eikalla on pieninäppyistä ihottumaa.Nukahti tuossa ysin maissa aamu-unille (on nyt sairastellessa nukkunut 2-3 päiväunet). Äsken kävin katsomassa, niin se on levinnyt selkäänkin.. Eli vauvarokko on iskenyt! Eilenkin oli niin pirun kiukkuinen eikä ruoka maittanut. Oli todella raskas päivä ja raskas viikko takana. Jos nyt sitte olis kaikki taudit voiton puolella! Keskiviikkona nautitaan viimeinen antibioottiannos. On se niin kurjaa katsoa kun toinen sairastaa ja niin mielellään itelle ottais kaikki taudit, ettei pienen tarvis kärsiä!

Äsken tuli soittoa PPH-johtavalta ihmiseltä ja huhti-toukokuussa soittelevat vielä. Että mahdollisesti saatas syksyksi paikka Eikalle :) Jännittävää, mutta ihanaa! Tiedän, että Eikka tulee pärjäämään hienosti. Sen verran reipas poika hän on.
Ja mä niiiiin kovin paljon ja hartaasti toivon, että mä pääsisin Ruiskadulle opiskelemaan! Niin innoissani jo nyt odotan kutsua valintakokeeseen. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että mä pääsen sinne!:give_heart:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...