maanantai 7. maaliskuuta 2011

"I see your true colours shining.."

Viikonloppu meni oikein kivasti! Eikka oli ollut oikein reipas poika ja nukkui hienosti ystäväni luona 20.00-05.00 ja siitä vielä jatkanu unia seiskaan asti. Kotiin saavuttua lähdettiin mammalle, ja sieltä jatkettiin kyydillä Lietoon, mun isovanhempien luokse. Käytiin mummon kanssa Tarjoustalossa ja sain kahta lankaa, paidan ja Eikalle puvun ja sukat :D Kiitos vaan sinne <3 Saunaankin pääsin ja oli taas ihanat löylyt. Sunnuntaina ei sitten paljon mitään tehty. Siivoilin ja tein pullia, jotka tänään maisteltiin (ohje pulliin täällä). Katsoin myös Twilight-elokuvan. En ollut ennen nähnyt ja ennakkoluuloni siitä osoittautui vääriksi! Voi luoja se oli HYVÄ. Oikein seksikäs elokuva. Myyty <3 :D

Tänään Einolla oli 10kk kontrolli sosiaalipediatrianpolilla. Hirveästi sai kehuja tädeiltä ja lääkärin mukaan kaikki on kunnossa. Pituutta 76,5cm ja painoa n. 11kg joko alle tai yli, sillä Eikka ei kovin paikallaa suostunut istumaan siinä. Päänympärys 46cm.Eli 2,5cm n. kahdessa kuukaudessa tullut lisää ja painoa puolisen kiloa - vajaa kilo. Hienosti +6 käyrällä kulkee paino ja pituuskin ylemmällä. Päänympärys keskikäyrällä. Ihanaa oli kuulla, että kaikki on hyvin ja kehitys normaalia. Enempää sosped aikoja ei tule, sillä emme ole lastensuojeluasiakkaita sossussa eikä ole huolta Einon kehityksestä. Sanoivat, että jos huolta tulee, niin sitte saa soittaa. :)

Toistaiseksi jalaton ;)
Kuten aiemmin on tullut varmasti ilmi, olen innostunut virkkaamaan. Kummipojalle teon alla kilpikonna (ohje täällä). Perhetuvalla tuli juttua asiasta ja Annika oli tilannut Ruotsisa kirjoja, joista yhden otin lainaksi. Keskiviikkona sitte porukalla virkkaillaan, kun lapset nukkuu. Pidän pojan vaikka väkisin hereillä lounaaseen asti, niin saa rauhassa keskittyä! :)

Melkein unohdin, että käytiin me tänään katsomassa neljän päivän ikäistä vauvaa. <3 Oli hän ihana kääryle <3 pusuja sinne!

Mammalassa kokeiltiin pottaa ja pitihän sitä maistellakin ;D

2 kommenttia:

  1. Hei, huomasitkohan aikaisempaa viestiäni koskien Novitan Opi villasukka -lankaa? Olen edelleen samassa pulassa ja tosiaankin valmis maksamaan langasta tai lähettämään tilalle jotain vastaavaa. Olisi mukavaa, jos vastaisit!

    VastaaPoista
  2. Olisiko 8 euroa? Jäisi sulle vielä postikulujen jälkeenkin jotain. Vastaa vaikka s-postiini, niin voidaan siellä vaihtaa tarkemmat tiedot. Siis susakivi@yahoo.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...