tiistai 15. maaliskuuta 2011

redish dreams

Kaverukset Aku & Eikka <3

Aku ei ollut moksiskaan, vaikka Eikka jyräsi. :D

Eikka ja uusi paita, jonka äiti teki.


Melko hyvännäköinen ensimmäiseksi, vaikka itse sanonkin.

(On the road- kangas ja valkoinen resori Lastenmetsola.fi) 

Unihommat vielä vaiheessa <3 
kovasti nytkin kujertaa,
silmät ristissä.

ulmai värjäsi hiukset. aika nam <3
(cybershopista ostin crazycolor sävy fire, erittäin riittoisa!)

Oltiin siis eilen ja tänään Ensikodissa vierailulla. Ompelu oli ykkösjuttuna ja samalla nähtiin Miia ja Aku. Nähtiin heidän uusi kämppä. Oli oikein kivaa! :)
Jos vielä kevään aikana toteutuis ajatus ryhmästä, johon voi vanhatkin asukkaat tulla ja ohjelmassa ois ompelua ja muuta.

Aamuyö meni päin persettä. Ainakin tunnin mä taistelin jätkän kanssa. Heti ku meinas saada unen päästä kiinni ni jätkä riekkuu. Ei meinannu mikää auttaa, ei pullo, ei tutti, ei syli. Noh, neljältä katoin kelloa ja hetki sen jälkee rauhottu ja olin puol tuntia olohuoneessa, et varmaa nukku. Ihme  kyllä sain unta. Hermot meinas vaa olla riekaleina, mut siitäki selvittii. Aamukaan ei mikään mahtavin ollut, mut aika pian sitte Enskaa päi lähettii ja päivä muuttu hyväksi! :)


ps. otsikointi on ylivaikeeta

1 kommentti:

  1. Kyllä on hieno paita Eikalla, näppärä olet käsistäsi jos tuo oli vasta eka paitatekeleesi! Seuraavista tulee siis vielä upeammat!

    Ihana sävy sulla hiuksissa, mä kans oon kattelu cyberin hiusvärejä, mutta en oo vielä uskaltautunut niitä kokeilemaan. Mulla on niin paksu tucca, että normikaupan hiusvärejäkin saa ostaa melkein 3 purkkia, että riittää tasasesti kaikkialla. Paljon sulla yleensä menee kaupan värejä tuccaan ja montako purkkia meni cyberin väriin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...