torstai 31. maaliskuuta 2011

Maanantaina käytiin pojan kanssa lääkärissä ja korvatulehdus löytyi. Alkaa antibiootit ilmeisesti purra. Viime yönä nukkui ihan koko yön (kerran laitoin tutin) 19.30 - 07:50 <3! Voi että olin hämmästynyt kun hän kiekas ja olikin jo valoisaa, eikä pimeetä niinku yleensä eka kiekaisulla! Ihanaa, sais kyllä mun puolesta olla pysyvä muutos! Vaikka ei toi aamuyön herätyskään niin paha ole, verrattuna mitä oli vielä kuukaus tai kaks sitten!
Eikka eilen nautti täysin siemauksin, kun pääsi ulos ja Perhetuvalle. Alkoihan jo tää kotona oleilu käydä itselleki raskaaks, kun ei perjantain jälkeen olla käyty missään. Riisuutumisen jälkeen kun laskin lattialle niin jätkä ampas konttaukseen ja kohti leikkihuonetta. Hienosti jo tietää Perhetuvan rajat. Lauluhetki on kaikista paras ja eilen soittimesta luopumiseen ei liittynyt minkäänlaista maailman loppua itkuineen! Niin hän kasvaa.

Tiistaina kävi hauskasti, kun komensin Eikkaa etusormi pystyssä, että "Ei saa koskea!" 
Hän käänty katsomaan ja naurusuin, etusormi pystyssä katsoi silmiin ja sanoi "KE KE KE!" kovaan ääneen. En voinut kun nauraa! :girl_haha:

Ärsyttää niin paljon. Nimittäin kirpputorit. 
Mun käsityksen mukaan, sinne viedään vaatteita, joista halutaan eroon. No eikös monista paikoista löydy näitä kun myy PASKASIA vaatteita kiskonta hinnalla, oli sitte uusretroo tai ei, minä en paskasta vaatetta kotiin vie. Toiset tuo uusia vaatteita, joissa hintalaput vielä paikalla ja myydään sitte joku pari euroo halvemmalla. En mä ainakaan tarkotuksella lähde kirppiksiä kiertämään siinä toivossa, että saan ostaa uusia vaatteita kalliilla hinnalla, vaan käytettyjä vaatteita sopivan halvalla. (eriasia on itsetehdyt vaatteet, joita ei oo käytetty, mut ei niistäkään kirpputorilla haluais paljoa kustantaa)
Kaverille oli käynyt niin, että hänen pöydässään oli myynnissä palapeli ja hän kierroksellaan löysi sen toisen pöydästä kalliimmalla hintalapulla. Herää kysymys, oliko se ostettu vai jopa vain siirretty vaivihkaa omaan pöytään. On se kumma kun ei voi enää mihinkään luottaa. 

Huomenna olis jo huhtikuun ensimmäinen päivä.Nyt lämpimiä tuulia ja positiivista energiaa, jotta saadaan lumet sulamaan!
Joko tiedätte ketä äänestätte 17.4.?

***
ps. Jätä kommentti tähän postaukseen: Mistä haluaisit lukea?

- synnytyskertomus
- valokuvapostaus
- jotain muuta, kerro ehdotuksesi

***
Lisäilen aina välillä uutta. Ihan kivasti on jo mennyt kaupaksi!
1 kommentti:

  1. Kirppis kamat tahtoo nykyisin olla aika hinnakkaita. itse myin tosi halvalla ja paljon talvella kun sellainen pöytä oli. Mutta se että saat pelkän pöydän hinnan pois (24-28) euroa niin siihen summaan saa myydä aika paljon. Itseäkin harmitaa tavaroitten hinnat kirppiksellä, vaik ei sillä tekee sieltä löytöjäkin.

    Ja hienoa että olette parantuneet, meillä se sairastetaan vielä :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...