keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Tänään oli Perhetupa-päivä. Oli ihana kävellä sinne, kun aurinko paistoi. Eikka ja Aleksi leikkivät yhdessä, siinä on myöhemmin keväällä varsinainen pariskunta, kun oppivat kävelemään :D

Eino täyttää sunnuntaina yhdeksän kuukautta. Siitä enää kolme kuukautta eteenpäin ja ensimmäinen vuosi täynnä. Nyt jo mielessäni pyörittelen kakkuideoita ja synttäreiden toteutusta! ;) En varmaan koskaan lakkaa ihmettelemästä ajan kulkua. Justhan mä vasta hänet synnytin. Ja miten iso eroavaisuus on nykyisiä kuvia verratessa vanhempiin. Voi mikä rääpäle hän on ollut. Niin reppana syntyessään ja nyt kasvetaan yläkäyrällä, syntymäpaino oli kahdeksan kuukauden iässä tammikuussa melkein nelinkertaistunut.
Nyt jo käytetään 80-86cm vaatteita. Ihan käsittämätön kokoero noihin ensimmäisiin vaatteisiin. Eikä siitä niin kauaa ole, kun vielä 68cm vaatteita käytettiin.

Einon mittoja:
 
syntymä: 51cm/2790g/34,5cm
n.2vko: 51.5/3050/35
1kk: 54/4100/37
2kk: 60/6370/40
3kk: 63.7/7150/41
4kk: 68/8680/42.8
6kk: 70,9/9520/44
8kk: 74/10540/45.3

Ihanaa kun kevät tulee, eikä tarvitse topata kaikenmaailman vaatteita ja pukuja ja pusseja kun lähdetään ulos. Odotan myös jo kävelytaitoa, sillä Perhetuvalla ulkoilemme aina ensin ja on kyllä vähän tylsää itselle kun toinen vain möllöttää rattaissa :D. Kesällä sitten piknikkejä ja rantareissuja tiedossa. Ei malttaisi odottaa. Mutta en valita tästä talvesta! En en. Kyllä lumi aina loskan ja harmaan voittaa! :)

Eipä tämä elo mitään ruusuilla tanssimistakaan pelkästään ole ollut. Marras- tammikuu oli jotain aika voimia vievää. Eikka lähti liikkeelle ja siitä lähtien tammikuuhun asti monta kertaa yössä heräiltiin. Tammikuussa lopetin antamasta maitoa alkuyöstä kun heräili. Toista viikkoa siinä meni, mutta nyt nukkuu jo sen n. 8h putkeen, eikä pahemmin sitä ennen heräile, vähän saattaa tarvita apua, jos ei pääse mahalta kyljelleen. Vielä kun itse osaisi nukkua taas niin oltaisiin jo voitonpuolella. Vaikutuksen kyllä jo tuntee, unenlaatu parantunut, vaikka joka aamu kun herää väsyttää vaan. Tosin tuo aurinkokin varmasti tekee tehtävänsä ja päivien piteneminen, ihanaa kun ei ole pilkkopimeää kun katsotaan Pikkukakkosta!

Taidot:
konttaa, nousee seisomaan tukea vasten, kävelee tukea vasten "puita pitkin", taputtaa, vilkuttaa, sanoo äiti, satunnaisesti toistaa joitain sanoja, tavuttaa monipuolisesti, rakastaa hyppimistä, lauluista parhaita ovat hämä-hämähäkki, hiiri mittaa maailmaa ja pikkuiset kultakalat, pallot ja purkit sekä pinottavat renkaat huippuleluja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...