sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Mamamaaa

Loppuviikosta ei erityisempiä tapahtunut.

Paitsi, että kävimme ke ja pe kummipoikaa tapaamassa ja perjantaina oli myös tilaamamme kankaat saapuneet! Pääsen tekemään Eikalle paitoja ja housuja. Perjantaina myös saimme olohuoneen matot haettua ja lattialle! Aivan ihanat. Niitä oli tuo isompi ja sitte tuollanen pienempi pyöreä. Käytiin illalla myös enon luona saunomassa ja vaihtamassa kuulumisia. Enon vaimokin Suomessa lomalla niin hänetkin samalla näimme. Oli ihana sauna ja tortilloja iltapalaksi, nam! Ja kaiken kukkuraksi mä sain itselleni mustat Converse All starit. ♥ Sieltä mammalle (mun äiti) yöksi ja aamulla he Eikan kanssa heittivät mut töihin Kaarinaan ja iskä sitte haki, kun mun kukkaro toki jäi äitin luokse :D 
Eikka jäikin sitte heidän hoiviinsa ja mä täällä kotona siivoilin ennen ku ystävä poikakaverinsa kanssa saapui! Oli kyllä ihan mahtavuutta puhua muustakin kuin lapsista. Tosi hyvin pysty rentoutuu ja tehtii hyvää salaattia. Siitä on postaus leivontablogissani http://ulmai.blogspot.com. Käytiin pitkän pitkän tauon jälkeen Turun yöelämässäkin ja kyllä muisti miksei oikein se toiminta innosta. Iha hirveetä :D Tanssilattiaki kuhisi oikee ällötyksiä. Mutta Anulle kiitos illasta/yöstä.
Kyllä tota poikaa ikävä oli, ihana kun tuli kotiin ja on ollut tosi reipas. Pepunkin ihottuma ja oikeen punaset läiskät on parempaan päin. Tänään nakuiltu urakalla. Enkä oo ku pari pissaa vaa siivonnu :) Kovasti selittää ja menee edestakas. Mamamama mämämämä papapapa päpäpäpä äiti, mamma, ämä ämä (tulkitsen et on hämähäkki, kun laulettu ja kuunneltu sitä laulua). Painoa on varmaan taas tullut, kun mullekin tuntuu painavalta nostaa ja kantaa häntä. Maaliskuun seitsemäspäivä on Eikalla kontrolli, niin varmaan saadan sitte 10kk mittoja. :)


Kotitalomme aurinkoisella ilmalla. Puun oksien taakse jäävä osa on meidän rappumme.
Eikka ja arskat ekaa kertaa päässä. Kiitos vaan Jyrkkälään taas jälleen! ;)

On hän maailman söpöin ja ihanin <3

mun converset <3 :D
Kankaat turkoosi pilvi interlock-trikoo sekä vihreä pilvi velour <3 

1 kommentti:

  1. Heippa! Tässä tulee nyt kummallinen kysymys. Alemmassa postauksessa olet tehnyt isoäidinneliön Novitan opi villasukka -langasta, tuota ruskeaa tarkoitan. Sattuisikohan sinulta löytymään kyseistä lankaa vielä ja olisitkohan halukas myymään sitä? Minulla on nimittäin sellainen ongelma, että polvisukat ovat terää vaille valmiit, lanka loppui ja lisää ei saa enää mistään! Jos vain onnistuisi, niin olisin enemmän kuin kiitollinen, mutta jos et halua langasta luopua, ymmärrän kyllä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...