tiistai 22. helmikuuta 2011

it's a sunny day on sunny side of street!

Nyt kun on kotia taas hinkattu ja poikakin jaksaa itsekseen keskittyä tutkimuksiinsa, voinkin hetkiseksi pysähtyä päivittämään blogia. (palstojen mukaan olen siis paskamutsi!)
Viikonloppu tuli ja meni. Pitkästä aikaa oli mukavaa! Perjantaina tuli kyläilijöitä, ala-asteella samalla luokalla ollut Hanna ja hänen tyttärensä Enni. Aivan ihana tapaus oli tuo tyttö! Ja samanlainen elohopea kuin Eikkakin, joka sylissä vaan hyppii eikä malta istua. :D

Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa! Välissä on niin monta vuotta, etten jaksa edes laskea.
Kyllä se vaan niin on, että kun elämät muuttuvat ja lopulta ovat hieman samanlaiset lasten myötä, niin se tuo yhteen vanhat ystävät. :)
Lauantaina käytiin Miian ja Akun kanssa Skanssissa, jonka jälkeen he tulivat käymään meillä.
Sunnuntaina Päivi kävi pikavisiitillä. Hänenkään kanssa ei aikoihin nähty ennen tätä, joten oikeen ihana pikavisiitti oli! :) Sitte äitin kanssa lähettiin Merimaskuun, isän sukulaisia tapaamaan ja hakemaan taulu, jonka isän serkku oli maalannut mun ja Eikan valokuvasta. Se on ihana ja ISO kiitos hänelle siitä! ♥ :)
Käytiin myös Eikan pappan luona, siellä saatiin sitruunamuffinsseja ja kahvia, niin ja jaffakeksejä, nomnom. Eikkaki tykkäs :D 
Kaikinpuolin erittäin mukava viikonloppu takana. Näitä lisää! :)


Yöt vaan tuossa täysikuun aikaan ollut levottomia ja muutamana aamuna nukuttiin päiväunet. Viime yö oli vielä levoton, mutta tänään ei tarvittu aamu-unia, vaan lounaan jälkeen vedeltiin tunnin verran tirsoja. Ärsyttää vaan ku itse saanu nukahtamisen kuntoon ni toinen taas alottaa. Mut eiköhän tää tästä suttaannu. Taitaa olla kuuhullu niinku äitinsäkin!

Eilen oltiin taas Perhetuvalla. Aamu alkoi kitinällä ja pukemisen vastustelulla. Noh, hän tais olla väsynyt kun nukahti matkalla vaunuihin. Perille päästyä oli mun vuoro mennä keittiöön tekee ruokaa toisen työntekijän kanssa. Enne ruokailua Eikka heräs, lauluhetki, syötiin vaan ei päikkäreitä. Ei siis hetkeä rauhaa missään välissä. huoh. Mut sitte lähettii kotiinpäin ja Eikka nukahti heti, Annikan ja Aleksin kanssa samaa matkaa käveltiin ja vähän myös avauduttiin puolin ja toisin, se teki hyvää! :D Kiitos siitä. Mutta kas, kun päästiin kotiin niin herra heräsi. Onneksi oli hyvän tuulinen. Loppu päivä meni hyvin ilman suurempia märinöitä! :)

Tästä suunnataan nauttimaan D-vitamiinia suoraan iholle ja noutamaan hiivaa niin saan sämpylät tehtyä. :) Alkaa tuo jätkä oleen sitä mieltä, ettei sisällä jaksa olla. Sen verran kiukkuaa! :D
Aurinkoista päivää kaikille.

1 kommentti:

  1. Hip hei ja heti lukemassa :)
    Käypäs kurkkaa blogini, siellä sulle tunnustus. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...